ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

"ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 2009" (Copyright φωτογραφιών : Μιχάλης Λεϊμονίτης & Ντένη Μαστρογιαννάκου)


Ομάδα από το τουρνουά ποδοσφαίρου και αγώνας που διεξάγη από τις 23 έως τις 28 Ιουνίου στα πλαίσια της ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ 2009 και τα μετάλλια που δόθησαν στις πεζοπόρους του αγώνα δρόμου "η ειρήνη των λαών" στις 24 Ιουνίου
Στιγμιότυπο από τον όμιλο που χόρεψε κρητικούς χορούς.
Παλικάρι και κοπελιά από το χορευτικό 'Όμιλο Νέων και Φίλων Πάτμου" ντυμένοι με Κρητικές ενδυμασίες, όπου χόρεψαν στην εκδήλωση





Ο μπουφές με τα εδέσματα φτιαγμένα από διάφορους γυναικείους συλλόγους της περιοχής για το γλέντι που ακολούθησε
Το περίπτερο του συλλόγου με γλυκά προϊόντα (γλυκό κουταλιού, μαρμελάδα πορτοκάλι).
Η πρόεδρος του συλλόγου κα Δ. Μαστρογιαννάκου (πρώτη αριστερά) μαζί με κυρίες -μέλη του συλλόγου στο περίπτερο της εκδήλωσης.
Το περίπτερο του συλλόγου με προϊόντα ένδυσης , καθώς και με γλυκά με βάση το πορτοκάλι .
Τμήμα της έκθεσης "Το Δίκτυο Μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς".
Στολισμός της αίθουσας του δημοτικού σχολείου Στεφανιάς όπου φιλοξένησε την έκθεση "Το Δίκτυο Μουσείων του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς".
Στο Δημοτικό σχολείο Στεφανιάς η πρόεδρος, γραμματέας & ταμίας του συλλόγου μαζί με μέλη και την Δρ. Ευαγγελία Κυριατζή, Προϊστορική Αρχαιολόγο, ομιλήτρια ("ο Αγ. Στέφανος Στεφανιάς Λακωνίας την εποχή του Χαλκού") στην Γιορτή Πορτοκαλιού.
To χορευτικό τμήμα του χωριού, χόρεψε παραδοσιακούς και ευρωπαϊκούς χορούς.
Η μικτή χορωδία του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης.

οι λοιποί επίσημοι που μας τίμησαν με τους λόγους και την παρουσία τους

ο Δήμαρχος της Σκάλας κ. Ιωα. Γρυπιώτης

η πρόεδρος του συλλόγου

Χαιρετισμός εκδήλωσης από την Πρόεδρο του συλλόγου κα Δήμητρα Μαστρογιαννάκου, τον Δήμαρχο Σκάλας κ. Ιωάννη Γρυπιώτη καθώς και από άλλους επισήμους.
============================================


Εκτός από τα γευστικά προϊόντα, υπήρχαν και είδη ένδυσης (t-shirts, καπέλα jockey, ποδιές κουζίνας) σε πράσινο ή πορτοκαλί χρώμα με τυπωμένο το λογότυπο του συλλόγου και της εκδήλωσης.

Ιδού οι γευστικές δημιουργίες των κυριών.

Όλα φτιαγμένα αποκλειστικά από εκείνες!


Από την προετοιμασία της εκδήλωσης, όπου οι γυναίκες ετοιμάζουν τα προϊόντα του συλλόγου. Όλες βοήθησαν όπως κάθε χρόνο με χαρά, βάζοντας αγάπη και μεράκι στις γευστικές ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΕΣ δημιουργίες τους !!!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου