ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Στην φετινή Γιορτή Πορτοκαλιού , όπως ήδη γνωρίζετε πραγματοποιήθηκε Έκθεση Αντικειμένων Λαϊκής Τέχνης (παραδοσιακών γεωργικών εργαλείων και ειδών οικοτεχνίας και χειροτεχνίας) στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Στεφανιάς με πολύ παλιά και καλά διατηρημένα αντικείμενα που ευγενικά μας παραχώρησαν ο κ. Δημήτριος Διαμαντάκος (Δημοτικός Σύμβουλος Σκάλας) και οι κάτωθι κάτοικοι της Στεφανιάς: Λεωνίδας Λέκκας, Μεταξία Καλαντώνη, Ευδοκία Καλαντώνη, Καννελιώ Καλαντώνη, Αποστόλης Σανιδάς, Αγγελική Σανιδά, Γεωργία Σανιδά, Χρυσόστομος Μιχαλακάκος, Καννελιώ Μανωλάκου, Αλεξάνδρα Μυλωνάκου, Λούλα Καραμπάτου, Βασιλική Καραμπάτου και Δημήτριος Μανταλάς.
Η έκθεση ήταν ανοικτή για το κοινό, όλες τις ημέρες της γιορτής κατά τις απογευματινές ώρες.
Από αυτήν την έκθεση σας παρουσιάζουμε λεπτομέρειες των αντικειμένων που εκτέθηκαν.
Κυρίως προσέξτε τις λεπτομέρειες στα υφαντά και τα κεντήματα που υπάρχουν. Είναι μοναδικά με υπέροχα σχέδια και χρώματα τα οποία είχαν κατασκευαστεί με εργαλειούς της εποχής τους.
































1 σχόλιο:

  1. Γεια σας κύριοι και κυρίες,

    Δίνω δάνεια σε όποιον θέλει οικονομική βοήθεια. Αυτό είναι ένα δάνειο μεταξύ ατόμου με πολύ απλές, ακριβείς και γρήγορες συνθήκες.

    Σας ευχαριστώ που μου απαντήσατε αν χρειαστεί. Αυτό είναι το email μου: rafaeladimitriadis15@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή