ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ

Οι κάτωθι πληροφορίες αφορούν κυρίως τους γονείς, ωστόσο μπορείτε να τις διαδώσετε σε όσους περισσότερους γνωστούς σας μπορείτε, ώστε να δυναμώσει η αλυσίδα της άμυνάς μας .
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, όμως κανενός το μυαλό δεν πηγαίνει εκεί ...
Οι παιδόφιλοι για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν κάποια σύμβολα που είτε τα φέρουν ως τατουάζ στο σώμα τους, είτε τα φοράνε ως κόσμημα επάνω τους.
Γονείς: πρέπει να είστε προσεκτικοί και πολύ παρατηρητικοί. Ίσως κάποιο από τα ακόλουθα σύμβολα να το έχετε και εσείς σε κόσμημα (εν αγνοία σας), γιατί σας άρεσε το σχέδιό του. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο πετάξτε το αμέσως. Άθελά σας, δίνετε λανθασμένη εικόνα για τον εαυτό σας. Προσοχή και πάλι προσοχή στα παιδιά σας και στους ενήλικες ανθρώπους που τα περιτρίγυρίζουν και κάνουν παρέα με αυτά. Έχουν ή δεν έχουν σύμβολα, φαίνονται ή δεν φαίνονται φιλήσυχοι και αθώοι!!!

Τα σύμβολα πιο συγκεκριμένα είναι:



Το BLogo, «boylover» που συμβολίζεται από δύο μπλε τρίγωνα, το ένα μέσα στο άλλο, σε σπειροειδή μορφή, και υποδηλώνει την προτίμηση στα αγόρια.

Το LBLogo, «littleboylover», που συμβολίζεται από ένα παρόμοιο σχέδιο του Blogo, χωρίς γωνίες, και υποδηλώνει την προτίμηση στα μικρά αγόρια.

Το Glogo, «Girllover», που συμβολίζεται από δύο καρδιές η μία μέσα στην άλλη και υποδηλώνει την προτίμηση στα κορίτσια.

Το Clogo, «Childlover», που συμβολίζεται από μια πεταλούδα που τα φτερά της έχουν σχήμα καρδιάς και υποδηλώνει την προτίμηση και στα δύο φύλα.

Παρακάτω βλέπετε ορισμένα κοσμήματα με τα σύμβολα των παιδόφιλων.



ΖΑΧΟΣ ΜΟΥΛΙΝΟΣ (Πηγή ethnos.gr
Φ.5/9/2009 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου