ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

EOΡΤΑΣΜΟΣ ΑΪ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΤΡΙΝΗΣΑ 23/6/2011

Aγαπητοί φίλοι και συγχωριανοί,
οι εκδηλώσεις της ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 2011, ξεκίνησαν με πρώτη εκείνη του εορτασμού του Άγιου Γιαννάκη στην περιοχή των Τρινησών.
Την Πέμπτη 23 Ιουνίου και ώρα 19:30, εψάλλη Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον περίβολο της εκκλησίας, χωροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθιου.
Τον Εσπερινό παρακολούθησε ο αντιδήμαρχος Δήμου Ευρώτα κ. Δημήτριος Διαμαντάκος η Πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ευρώτα κα Ελένη Δεντάκου, η Αντιπρόεδρος αυτού κα Παναγίωτα Παπαγιανοπούλου, ο Πρόεδρος Α.Σ.Ε. και Δημ. Σύμβουλος κ. Σωτήρης Μενεγάς, τοπικοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου τόσο από την Στεφανιά, όσο και από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα.


Άγιος Γιαννάκης Τρίνησα 23/6/2011



1 σχόλιο:

  1. https://roides.wordpress.com/2015/03/21/21mar15/

    Ο πρώτος βουλευτής της Αριστεράς στη Λακωνία

    Posted on 21/03/2015 by Po


    Να απαιτήσει δικαστική διερεύνηση ενδεχόμενης τοπικής ιερής ναζιστικής εκλογικής βίας και νοθείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή