ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

EKΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"


ΓΥΝΑΙΚΑ = Το κοριτσάκι, η έφηβη, η ενήλικη, η γριά ... Η μάνα, η σύζυγος, η κόρη, η αδελφή, η γιαγία ... Η νοικοκυρά, η εργαζόμενη ... η φίλη, η ερωμένη, η μούσα ...Τόσες ιδιότητες και ικανότητες μαζεμένες στο πιο όμορφο και πολυτάλαντο όν πάνω στον πλανήτη μας.
---------------------------------------------------------------------
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Στο πλαίσιο της γιορτής "Η ΗΜΕΡΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ", η Πρόεδρος και το Διοιηκητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού, την Κυριακή 07 Μαρτίου και ώρα 18:00.
Η εκδήλωση θα έχει το ιατρικό-ενημερωτικό θέμα : OΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ - "Μύθος και Πραγματικότητα" και ομιλητής θα είναι ο Γιατρός - Χειρουργός- Ορθοπεδικός κ. Ιωάννης Χιώτης, Διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου & Επιμελητής στο Iασώ General Hospital. (Ο κ. Χιώτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βλαχιώτη Λακωνίας έχοντας πατρική καταγωγή από το Βλαχιώτη και μητρική καταγωγή από την Στεφανιά.)

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου



Στην εκδήλωση θα προσφερθούν καφές/τσάϊ και συνοδευτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου