ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

"Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"

H εκδήλωση του συλλόγου σχετικά με την οστεοπόρωση είχε επιτυχία μιας και προσέλκυσε αρκετά άτομα (κυρίως γυναίκες) που θέλησαν να ενημερωθούν για την πάθηση η οποία εμφανίζεται επί το πλείστον στο γυναικείο φύλο.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου κα Δήμητρα Μαστρογιαννάκου η οποία προλόγισε και παρουσίασε τον κύριο ομιλητή της βραδιάς κ. Ιωάννη Χιώτη, Γιατρό - Χειρουργό - Ορθοπεδικό Διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου & Επιμελητή στο Iασώ General Hospital.

Ο κ. Χιώτης κατά την διάρκεια της ενδιαφέρουσας ομιλίας του, μοίρασε φυλλάδια του "Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση" και χρησιμοποίησε slides με στατιστικά στοιχεία, ορισμούς και παραδείγματα για την ορθότερη παρουσίαση του θέματος του. Μετά το τέλος της ομιλίας ο κ. Ιωάννης Χιώτης δέχθηκε τις ερωτήσεις/απορίες των παρευρισκόμενων σχετικά με την οστεοπόρωση και απάντησε σε αυτές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Σκάλας κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο βουλευτής Λακωνίας (Ν.Δ.) κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η πρώην βουλευτής επικρατείας (Ν.Δ.) κα Φεβρωνία Πατριανάκου, (οι οποίοι απήυθυναν χαιρετισμούς) τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς και άλλοι τοπικοί επίσημοι (εκπρόσωπος της εκκλησίας, εκπρόσωπος του Δ.Σ. του προεδρείου της Στεφανιάς, εκπρόσωπος ποδ. ομάδας Τρηνασιακού).

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης οι κυρίες του συλλόγου προσέφεραν στους συγκεντρωμένους καφέ-τσάϊ και συνοδευτικά, ενώ μετά την λήξη της βραδιάς δώρισαν σε κάθε ένα άτομο ένα γλαστράκι με λουλούδι για την "γιορτή της γυναίκας".


η προετοιμασία της αίθουσας του πνευματικού κέντρου


τα ενημερωτικά φυλλάδια που μοιράστηκαν στην εκδήλωση




η αίθουσα του πνευματικού κέντρου με τους παρευρισκόμενους

ο Δήμαρχος Σκάλας κ. Ιωα. Γρυπιώτης
η πρόεδρος του Συλλόγου κα Δημ. Μαστρογιαννάκου

η πρώην βουλευτής Ν.Δ., κα Φεβρωνία Πατριανάκου


ο βουλευτής Ν.Δ., κος Αθανάσιος Δαβάκης


Ο ομιλητής Ιατρός Ορθοπεδικός κ. Ι. Χιώτης


Ο Ορθοπεδικός κ. Ι. Χιώτης στην διάρκεια της ομιλίας του


Στο τέλος της εκδήλωσης ο Ιατρός κ. Ι. Χιώτης, η πρόεδρος του Δ.Σ. κα Δ. Μαστρογιαννάκου, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κα Α. Μυλωνάκου, η ταμίας του Δ.Σ. κα Α. Μαστρογιαννάκου, το μέλος του συλλόγου κα Β. Καραμπάτου και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Στεφανιάς (Τρηνασιακός) κ. Δ. Μανδαλάς.

(copyright φωτογραφιών : Κ. Μαστρογιαννάκος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου