ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 3Η ΗΛΙΚΙΑ

Σε μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν της 3ης ηλικίας. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς κα Δήμητρα Μαστρογιαννάκου, η οποία τόνισε ότι : "οι ηλικιωμένοι σε κάθε κοινωνία είναι ένα ζωντανό και παραγωγικό κομμάτι από το οποίο αντλούμε αποθέματα σοφίας, γνώσης και εμπειρίας. Οι ηλικιωμένοι συνεχίζουν να προσφέρουν στην οικογένεια και είναι ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο που με την πολύτιμη πείρα του μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην συνολική κοινωνική πρόοδο."

Εν συνεχεία, ακολούθησε η ομιλία του γιατρού καρδιολόγου Στέλιου Παυλάκου (που μας τίμησε με την παρουσία του), με θέμα : «Καρδιά και Στεφανιαία Νόσος», ο οποίος στο τέλος δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκομένους.

Ακολούθησε η παιδική χορωδία του Μουσικού Ομίλου Γυθείου με την καθηγήτριά τους κα Χρυσάνθη Μάνδρου – Φιλιππάκου, η οποία έδωσε μια ευχάριστη νότα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Την χορωδία προλόγισε η πρόεδρος της Πανελλαδικής Οργάνωσης Γυναικών « Παναθηναϊκή» του παραρτήματος Γυθείου, κα Ελένη Γεωργάκου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Σύλλογος προσέφερε στους παρευρισκομένους καφέ, τσαϊ και γλυκίσματα.


ευχάριστες παιδικές παρουσίες

προσέλευση παρευρισκομένων

φίλοι που μας τίμησαν με την παρουσία τους

η Χορωδία του Μουσικού Όμίλου Γυθείου

Στεφανιώτες, Σκαλιώτες και κάτοικοι των γύρω περιοχών

που παρευρέθησαν στην εκδήλωση

η κα Μαστρογιαννάκου, ο κ. Παυλάκος,

η κα Μάνδρου - Φιλιππάκου, η κα Γεωργάκου και φίλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου