ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ... νέα για την δράση του συλλόγου και ενημέρωση για θέματα που αφορούν την γυναίκα, τις ιδιότητες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντα της... καλώς ήλθατε στο blog μας... επισκεφτείτε και το blog του χωριού μας στην διεύθυνση : HTTP://STEFANIALAKONIAS.BLOGSPOT.COM για να μαθαίνετε τα νέα της Στεφανιάς.

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΥΛ

Ο πιο γιορτινός μήνας του χρόνου ήδη διανύει την 8η ημέρα του και για να μπούμε σιγά - σιγά στο κλίμα της γιορτινής εποχής (παρόλο τον άψογο καιρό που παραπέμπει σε ανοιξιάτικη εκδρομούλα και παρόλο τα αχ! και βαχ! που δικαιολογημένα βγαίνουν από τα χείλη όλων λόγω της οικονομικής κρίσης και της -ακόμα είμαστε στην αρχή και που να δείτε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, πάμε για φούντο- κατάστασης, είπαμε να στολίσουμε το παιδί μας (το blog-άκι μας) στα γιορτινά.
Γνωρίζοντας ότι στο χωριό μας καταγράφεται χιόνι μία φορά στα χίλια χρόνια (λέμε τώρα ...) δημιουργήσαμε μόνοι μας ελαφρύ χιόνακι. Τι σου είναι όμως η τεχνολογία...
Τι δηλαδή, μόνο η Βόρειος Ελλάδα έχει το δικαίωμα να τα βλέπει όλα "άσπρα" κάθε χειμώνα;
Στολίσαμε τα διάφορα μέρη του ιστολογίου μας με χριστουγεννιάτικα δεντράκια, δωράκια, μπαλίτσες κλπ και έτοιμο το feast decoration!
Ελπίζουμε να σας αρέσει και να σας προετοιμάσει για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2011 που καταφθάνει.
Πω-πω ήρθε κιόλας το 2011; Σαν χθες μου φαίνεται που ξεκίνησε η καινούργια χιλιετία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου